Brave: Keress pénzt netezéssel!

Igen, jól látod, manapság már internetezéssel is lehet pénzt keresni. Persze, aki azt gondolja, hogy mostantól egész nap netezik és ebből fog meggazdagodni rossz helyen jár. Éves szinten néhány tízezer forintot lehet kihozni a Brave böngészőből, de egy kis zsebpénz valószínűleg mindenkinek jól jön. 

A Brave egy Chromium alapú webböngésző, ami teljes reklámmentességet és süti blokkolást kínál a felhasználóknak. Az általunk engedélyezett reklámokkal tudunk pénzt keresni, ezek nem olyan tolakodóan jönnek, mint egy Adsense hirdetés, ami mindenhol ott van egyes oldalakon, hanem bizonyos időközönként értesítés formájában ugranak elő.

Innentől kezdve már csak rajtunk múlik, hogy töröljük vagy megnézzük azt. Aki az utóbbi lehetőséget választja pénzt is kereshet vele. Első körben csak a tartalomgyártókat lehetett támogatni az általunk gyűjtött BAT tokenekkel, de tavaly bevezették, hogy ezt akár magunknak is átutalhatjuk, ha rendelkezünk a megfelelő tárcával. Az általunk gyűjtött Basic Attention Token (BAT) ugyanis egy kriptopénz, tehát hosszabb távon akár meg befektetésnek is jó lehet. Ha összegyűjtöttél 20 BAT-ot automatikusan kiutalódik a tárcádba, ha ez megtörtént átutalhatod a saját bankszámládra, de akár éves szinten 10 százalék kamatra is lekötheted. (Persze dönthetünk úgy is, hogy tőzsdére visszük és kereskedünk vele.) Aki szeretne ebben a formában egy kis bevételhez jutni, a telepítéskor mindenképp engedélyezze a Brave Rewards funkciót.Brave

A Brave-et Windows, Linux, Mac, Android és iOS rendszerekre tölthetjük le. A telepítést követően egy kattintással importálhatjuk a könyvjelzőinket korábban használt böngészőnkből, itt is vannak témák, sötét mód és választhatunk alapértelmezett keresőt. A felhasználók köre gyorsan bővül, havonta 14 millióan használják, ami nem meglepő hiszen egy gyors, biztonságos és reklámmentes böngészőről van szó.

A lényeg…

A Brave böngésző célja, hogy mikrokifizetések és új bevételmegosztási megoldások segítségével átalakítsa az online hirdetések világát. A felhasználók és a tartalomgyártók számára is egy olyan, jobb megoldást szeretnének kínálni, amiben a gyors és biztonságos böngészés a nyílt web fényesebb jövője felé vezet.

Egy próbát mindenképp megér a Brave, aminek telepítése kizárólag a hivatalos oldalról ajánlott. Egy villámgyors böngészőről van szó Adblock funkcióval és rengeteg adatvédelmi beállítással. Néhány szerencsés, aki a mi linkünkkel regisztrál kap némi BAT tokent is ajándékba.

Képek: Brave