Brutál szelfikamerát kap az LG G8 ThinQ

írta: remake

Már csak néhány hét van hátra az MWC-ig, ha minden igaz az LG viszi a G8 ThinQ-t és a V50 ThinQ-t is a barcelonai show-ra.


A V50 eddig még csak pletyka szinten merült fel, így annak a bemutatója kétséges. A G8 érkezést viszont biztosra vehetjük, erről a készülékről több esetben képek is kiszivárogtak és a specifikációk is napvilágot láttak. Most a mobil előlapi kamerájáról hallani érdekes híreket, ezek alapján az Infineon Real3 ToF fejlesztése kacsint majd vissza ránk, ami AR, VR és arcazonosítás fronton is maradandót alkothat.

Ez a ToF (time-of-fight) kamera lehetővé teszi a sokkal pontosabb 3D érzékelést, és így a tárgyak vagy környezetünk virtuális valóság applikációkban történő felhasználását. A 3D arcazonosítást gondolom nem kell senkinek sem bemutatni. A technológia lényege az, hogy a ToF szenzor képes érzékelni az arcunkról és a környezetről visszaverődő infravörös fényt és az algoritmusnak köszönhetően villámgyorsan feldolgozza a készülék a kapott adatokat.Ezt az apró szenzort a gyártó már bemutatta, ugyan a LG 8 ThinQ-ról hivatalos infó idáig nem jött, de egy angol nyelvű sajtóközleményből és a hozzá kapcsolt képből kiderült, hogy a Infineon Real3 ToF érzékelőjét találjuk majd az LG csúcsmobilján.

Kapcsolódó cikkek:

CAD alapú render videón az LG G8 ThinQ

Két csúcsmobilt is visz az LG az MWC-re?

Bitang hűtést kap az LG következő csúcsmobilja

 

forrás: lgnewsroom

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a [email protected] e-mail címen.