Brutális hangszórókat villantott a JBL

jbl

A JBL az egyik legkeresettebb márka mind a vezeték nélküli fülhallgatók, mind a vezeték nélküli hangszórók piacán. Most bővítették a palettát néhány remek termékkel.

crypto50

A legtöbb embernek a JBL jut egyből az eszébe, ha Bluetooth-os hangszóróról vagy fülhallgatóról beszélünk. A Harman Kardon cég leányvállalata jó áron kínál termékeket sportos és fiatalos köntösben, a fő cég pedig szállítja az elegáns és klasszikus hangzást.

Az utóbbi napokban lezajlott a 2022-es CES rendezvény, ahol nagy előszeretettel vesz részt a cég és zsebel be szinte mindig, minden díjat a saját kategóriájában. Most frissítették a legkiemelkedőbb termékeiket. Bemutatkozott a JBL Pulse 5 és a JBL Boombox 3.

jbl

Utóbbi hatalmas akkumulátort kapott, ami akár 24 óráig is biztosíthatja a lejátszást, emellett akár powerbankként is használható, hiszen egy töltőkábel segítségével a telefonunkat vagy a tabletünket is feltölthetjük róla, persze ilyenkor csökkenni fog az üzemidő. A hangszóró hatalmas hangzással rendelkezik és képes akár egy kisebb rendezvényt is ellátni zenével, emellett rendelkezik a PartyBoost funkcióval, aminek segítségével több hangszórót kapcsolhatunk egymáshoz, így még jobb lehet az élmény.

A JBL Pulse 5 pedig az egész mezőnyből kitűnik az egyedi LED fényekkel borított külsővel. Itt egyszerre hangszóró és partifény a készülék, ami remek hangulatot tud varázsolni az otthonokba vagy rendezvényekre. Mindkét termék IP67-es vízállósággal rendelkezik, tehát nem kell attól félni, hogy eláznának. Itt nagyjából 12 órányi lejátszási idő áll rendelkezésre, emellett itt is kapunk PartyBoost funkciót.

A termékek valamikor a nyáron jelenhetnek majd meg. A Pulse 5 durván 75.000 Ft-os, míg a Boombox 3 160.000 Ft-os áron. Hasonló árakat kapnak, mint az előd modellek, tehát érdemes lesz majd megvásárolni őket.


Forrás