Csak a saját töltőjével tölt a Google Pixel Watch

Az amerikai vállalat nemrég bemutatott okosórájáról újabb részletek derültek ki, amik szerint csak a saját töltőjükkel lehet tölteni őket. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a Google Pixel Watch okosóráról.

A Google ebben a hónapban mutatta be hivatalosan is a Google Pixel Watch okosórát, ami mindenképpen egy egyedi termék, ez jól látszódik már a kinézetéből is.

A nyitó ára durván 160.000 Ft, viszont cserébe van EKG mérés is, valamint a legújabb Google Wear OS rendszer. Viszont azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy nem jó hozzá minden tartozék.

A Google már a bemutatónál is megjegyezte, hogy a készülék szíjai egyediek, tehát nem lesz jó hozzá semmilyen szabványszíj, ami a legtöbb okosóránál jó volt. Mindezek mellett néhány napja a cég hivatalosan is megerősítette, hogy tölteni leginkább a saját töltőjével lehet majd:

„A Qi töltést a Google Pixel Watch nem támogatja. Előfordulhat, hogy vannak olyan töltési konfigurációk, ahol a fordított vezeték nélküli vagy a Qi töltés működik. Ez nagyon eszköz- és töltőspecifikus lesz, és nem garantált, hogy egyenletes, egyenletes vagy erős töltést biztosít. Ne feledje, hogy bizonyos esetekben ez a készülék lemerülését okozhatja a töltőn. A Pixel Watch csak a mellékelt töltővel való töltést támogatja.”


Forrás