Csillagászati áron érkezett Európába a Lenovo Legion Duel

Végre megérkezett Európába is a Lenovo Legion Duel, amiből a legerősebb változatot szerezhetjük be egy rakat pénzért cserébe.

gearbest_banner_Redmi_9a

Idén július végén mutatta be a Lenovo az első gamer mobilját, ami a cég játékosoknak szánt eszközeihez hasonlóan Legion néven érkezett. A készülékbe mindent bele pakoltak amit csak lehet. A kijelző 6,65 hüvelykes Full HD+ felbontású AMOLED panel 144 Hz-es képfrissítéssel. A számítások elvégzéséről Snapdragon 865+ lapka gondoskodik, ami mellé több féle memóriakiosztást is kaptunk, de Európában csak a 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel rendelkező csúcsmodellt tették elérhetővé. Mondhatnánk, hogy egyik szemünk sír, a másik nevet, mert ugyan elhozta a kontinensre a Lenovo a Legion Duel legerősebb változatát, de meg is kérik az árát. A mobilért, ugyanis 999 eurót, vagy átszámítva körülbelül 358 ezer forintot kell fizetni. Valószínűleg a legtöbben kevesebb pénzért kevesebb memóriával és tárhellyel is kiegyeznének.

A eszköz egyébként nagyon szokatlan kialakítást kapott. A hátlapi kamerák majdnem a hátlap közepén lettek elhelyezve, és az előlapi kamera is a mobil oldalából emelkedik ki. Ez alapján tehát elmondhatjuk, hogy egy teljes mértékben gamereknek kialakított készülékről van szó. Apró észrevétel, hogy a bemutatón ugyan az hangzott el, hogy a 16/512 GB-os modellek támogatják a 90 wattos gyorsöltést, a Lenovo oldalán az európai variáns adatlapjára csak 65 wattos töltést írtak a specifikációkhoz. Várhatóan október 15-től kezdődik meg a Legion kiszállítása és nagyon reméljük, hogy a későbbiek során egy olcsóbb változat is piacra kerül majd belőle.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.