Csúszik az új Motorola okostelefonok bemutatója

motorola logo

A kínai vállalat néhány napja mutatta volna be a legújabb csúcskészülékeit, de az eseményt előtte lemondták. Mutatjuk, hogy miért volt ez és mikor pótolhatják az eseményt.

A Motorola tulajdonosa, a Lenovo néhány napja az új okostelefonok bemutatása előtt néhány órával lemondta az eseményét, amit a legújabb információk szerint augusztus 11-én pótolhatnak majd. Ekkor jelenhet majd meg a Motorola Razr 2022 és a Motorola X30 Pro okostelefon is.

Az esemény halasztásának a forrás szerint az lehet az oka, hogy Kína és Tajvan között a napokban jelentősen megnövekedett a feszültség, mivel az amerikai képviselőház elnöke Nancy Pelosi ellátogatott a szigetre. Ez persze egy nem megerősített információ, így érdemes helyén kezelni, de lehet benne valami.

A cég a napokban egy új promóciós képet tett közzé, amin a Motorola Razr 2022 látható, egy egyedi óraszámlappal, amin a dátum éppen augusztus 11.

A spekulánsok szerint mindkét okostelefont már meg is lehet majd vásárolni a bemutatást követően. A Motorola X30 Pro azért lehet érdekes a mobiltelefon piacnak, mivel ez lesz az első 200 MP-es kamerával felszerelt okostelefon. Hivatalos árazások egyelőre még egyik készülékről sem érkeztek.


Forrás