Debütált, a belépő kategóriás Samsung Galaxy A03 Core

a03

A Samsung egy újabb okostelefont mutatott be, így a karácsonyi időszakhoz közeledve, ami Samsung Galaxy A03 Core néven debütált.

crypto50

A dél-koreai vállalat, idén minden kategóriába küldött terméket, remek tudással és árazással. A napokban az idei flottát tovább növelték, hiszen a belépő kategóriába szánt Samsung Galaxy A03 Core is bemutatásra került.

A mobiltelefon árazása és pontos megjelenése egyelőre nem ismert, csupán azt tudjuk, hogy kék és fekete színben lesz kapható, a célpiac pedig minden bizonnyal a fejlődő országok lesznek. A Samsung Galaxy A03 Core fekete és kék színben lesz kapható Dual SIM-es kiadásban.

samsung

A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású és 60 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, ami mellé egy 5 MP-es szelfi kamera társul, vízcsepp kivágásban. A kategóriájából adódóan a hátlapon is mindössze egy lencsét kapunk a LED villanó mellett, aminek a felbontása 8 MP.

Hardveresen egy nyolcmagos Unisoc SC9863A típusú processzort kapunk, négy 1,6 GHz-es és négy 1,2 GHz-es egységgel. Emellé társul még 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely. Utóbbit tovább bővíthetjük MicroSD memóriakártyával.

Az akkumulátor kapacitása mellett sem szabad szó nélkül elmenni, hiszen ennek nagysága 5000 mAh, amit egy 10W-os töltővel tudunk feltölteni. Szoftveres fronton, bár nem esett hír arról, hogy mit kapott meg, de a Samsungból kiindulva, biztosan Android 11 fog futni a készüléken.

Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik piacon indítják hadba a terméket, de mindazok számára megfelelő választás lehet, akik nem szeretnének sokat költeni, csupán nagy üzemidőre és megbízhatóságra van szükségük, nagy kijelző mellett.


Forrás