Decemberben érkezhet a hajlítható kijelzős Moto Razr 2019

Az új Moto RAZR-ról már hónapok óta pletykálnak, a specifikációk egy része ismert, megjelenési dátumot viszont még nem kaptunk a készülék mellé.

REVO2

Az eddigiek alapján egy “megfizethető” hajlítható telefon lesz a RAZR 2019, a maga 1500 eurós árcédulájával. A Galaxy Fold-hoz és a Mate X-hez képest valóban olcsóbb, hiszen azok közel 2000 eurós áron kerülnek forgalomba. Ami negatívumnak mondható, hogy ezért az összegért állítólag csak egy középkategóriás eszközt kapunk, korábbi infók alapján Snapdragon 710 SoC-cal, ez a hír mondjuk nem hivatalos forrásból származik. Az SD 710 már nem éppen mondható a legfrissebbnek, így nincs kizárva, hogy egy másik lapka kerül majd a motorháztető alá, például a Snapdragon 730. A LetsGoDigital szerint decemberben, legkésőbb 2020 januárjában bemutathatják az új RAZR-t, és Európában is felkerül a boltok polcaira.

Az 1500 eurós árcédula most is felmerült, ennyit kérnek majd a 4/64 GB memóriával szerelt alapmodellért. Ha valakinek ez kevés lenne, választhatja a 6/128 GB-os variánst is egy kis felárért cserébe. A készüléket inkább az egyedi dizájnra hegyezik ki, mintsem a hardverre, elődjeihez hasonlóan viszonylag vékony lesz, így nem kerül bele túl méretes telep. Az eddigi pletykák 2730 milliamperórás akkumulátorról szóltak, ez a két kijelzőnek elég kevés lesz, egy napos üzemidővel számolhatnak azok, akik megvásárolják a mobilt.

A belső megjelenítő úgy tudni 6,2 hüvelykes OLED panel, 876 x 2142 pixel felbontással, a külső panel főként értesítések megjelenítésére szolgál majd, a felbontása előreláthatólag 600 x 800 pixel. Kamerából csak egy lesz a telefonon, a szelfik készítésénél a másodlagos megjelenítő lesz segítségünkre. Állítólag a végleges dizájn nagyon hasonlít arra a koncepcióra, amit korábban Sarang Sheth készített. Ha a fentiek igazak, nem számít majd a legjobb vételnek a Moto RAZR 2019, ezt a gyártó is tudja, így csak korlátozott darabszámban lesz elérhető, korábbi hírek alapján maximum 200 ezer egység készül belőle.