Dokumentumfilm készül a OnePlus Z-ről

A OnePlus-t 2013 decemberében alapította Pete Lau és Carl Pei. Mindössze hét év alatt egy olyan brand-et hoztak létre, ami nem csak Kínában, de a globális piacon is elég nagy rajongótáborral rendelkezik.

Kis csapatként indultak, nem túl nagy tőkével, az első időszakban marketingre nem is költöttek csak a felhasználók, a vloggerek és különböző tech portálok véleménye alapján ismerte meg a OnePlus-t a világ. Már szakítottak a korábbi tendenciával, több telefonnal is jelentkeznek egy évben. A kezdetekkor évi egy mobilt hoztak forgalomba, majd 2016-ban megérkezett a T- sorozat. Tavaly pedig már Pro verziókkal is bővítették a portfóliót. Most egy újabb “nagy” lépésre készülnek, és kiadják az első középkategóriás telefonjukat, ami OnePlus Z vagy OnePlus Nord néven kerül forgalomba.

A OnePlus szépen növekszik, elképzelhető, hogy néhány éven belül minden árkategóriában találkozhatunk a mobiljaikkal. Pete Lau és Carl Pei az új készülék mellett egy másik projekten is dolgozott, egy profi csapattal készítettek egy dokumentumfilmet arról, hogyan tervezték és valósították meg az eszközt. A film megjelenése június 30-án lesz, közvetlenül a telefon bemutatója előtt, most pedig kaptunk hozzá egy rövid trailert.