Drágább lehet a Samsung Galaxy Z Flip 4 Európában

z flip 3

A napokban újabb információk érkeztek a dél-koreai vállalat legújabb okostelefonjáról, amiből kiderült, hogy drágább lehet, mint az előd modell. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Samsung már lassan egy éve piacra dobta a Samsung Galaxy Z Flip 3 és Samsung Galaxy Z Fold 3 készüléket, amik azóta is töretlen népszerűségnek örvendek. Az eladott hajlítható kijelzős okostelefonok 70%-a volt az előbbi modell, így joggal várhat majd sokat az utód modelltől a Samsung.

A szivárgások és a hivatalos információk szerint, 2022 augusztus 10-én fog bemutatkozni a Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefon, amiből sokkal többet fognak gyártani, mint az előd modellből, hiszen azt várják a cégnél, hogy tovább növekszik az adott termékcsoport népszerűsége.

Biztosak lehetünk benne, hogy több újítást is láthatunk majd az új termékeknél, de pontos információkat majd csak a megjelenés után tudunk adni.

Mivel a dél-koreai cég azt várja, hogy nagyobb lesz a kereslet, joggal gondolhattuk, hogy az ár is alacsonyabb lesz ez miatt, de sajnos a legújabb pletykák nem ezt mondják. A forrás szerint az alap modell durván 440.000 Ft-os áron nyithat majd, de ezek persze még csak szivárgások.


Forrás