Drágább lesz a szelfi kamera az iPhone 14 sorozatnál

14 pro

Az amerikai vállalat új termékeiről most újabb szivárgások jelentek meg, ami szerint a vártnál drágább lehet a szelfi kamera. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Az iPhone 14 sorozat valamikor ősszel kerülhet bemutatásra, de pontos dátumot egyelőre nem tudni, hiszen a napokban egyre több pletyka szólt arról, hogy késhetnek az iPhone készülékek megjelenései a COVID19 járvány miatt, ami Kínában dúl leginkább.

A késés mellett jóval drágábbak is lehetnek majd az újdonságok, legalább is a szivárogtatók szerint elkerülhetetlen a drágulás. Ennek oka lehet az is, hogy a szelfi kamerát nem a tervezett gyártó fogja szállítani a cégnek, hanem az LG.

A forrás szerint, ezeket a kamerákat, amit most megkap az iPhone 14-es sorozat, az iPhone 15 szériánál tervezték bemutatni, de egy meg nem nevezett kínai gyártó nem olyan minőségű alkatrészeket szállított le a cégnek, mint amit elvárt, így az Apple inkább felgyorsította a folyamatokat.

A nagy újítás a szériánál még az lehet, hogy eltűnik a notch az előlapról, így jöhet az első kamerakivágással megjelenő iPhone okostelefon. Az egyelőre még nem biztos, hogy mindegyik termék elhagyja a kijelző bevágást, de a Pro modellek a render képek szerint, szinte biztosan.


Forrás