Egy Galaxy Note 10 tulaj véletlenül megkapta az Android 10 rendszert

note-10-cover

Egy Note 10 felhasználó már örülhet, elsőként kapta meg az Android 10 végleges változatát a telefonjára.


A Samsung Galaxy S10 széria már az elmúlt héten megkapta az új Android rendszert és mint tudjuk a Galaxy Note 10 termékcsalád lesz a soron következő a frissítést illetően. Úgy tűnik ezen a téren egy kis hiba csúszott a gépezetbe, amit egy felhasználó osztott meg Reddit-en. A bejegyzés szerint ugyanis Galaxy Note 10 telefonjára már most megérkezett az Android 10 végleges és stabil változata annak ellenére, hogy hivatalosan nem is jelent meg rá.

A megosztott kép alapján úgy tűnik, hogy a szóban forgó Note 10 a Galaxy S10 stabil Android 10 verzióját kapta meg. Megtudtuk azt is, hogy ez a mobil egy független kanadai variáns, amit a beloruszi MTS szolgáltató SIM kártyájával használnak. Beloruszban viszont még senki más nem jelezte, hogy megkapta volna Note 10-re az Android 10 rendszert.

note-10-android

Az eset nem egyedi, korábban is fordult már elő hasonló, más Samsung mobilokkal. Ebből azért még korai lenne levonni azt a következtetést, hogy a Note 10 széria hamarosan megkapja a legfrissebb Android rendszert. A Galaxy S10 hét béta frissítésen volt túl, mire megérkezett rá a végleges változat. A Note 10 jelenleg a harmadik bétánál tart, tehát nagy a valószínűsége, hogy az idén már nem érkezik meg rá az Android 10.