Egy gyári hibás iPhone-ért fizettek ki egy vagyont

iphone-11-pro-cover

Egy ismeretlennek sikerült egy nagyon egyedi iPhone-t szereznie amiből vélhetően csak egyetlen van az egész bolygón.

Nagyon ritkán azért előfordul, hogy az iPhone-ok gyártása során valami nem úgy alakul mint ahogy annak kellene és ennek köszönhetően egy gyári hibás telefon születik. De ez olyan ritka, hogy 100 millióból mindössze egyetlen darabbal esik meg. Egy Twitter bejegyzésben tűnt fel az egyik ilyen iPhone, melynek hibája, hogy a hátlapon található Apple logó nem teljes egészében középen van, hanem egy picit jobbra van csúszva. Ennek ellenére mégis egy csapásra népszerű lett a telefon, mert így mondhatni egy egyedi darabbá vált és van aki egy vagyont is képes volt kifizetni érte.

A szóban forgó készülék egy iPhone 11 Pro, ami a 9to5Mac bejegyzése szerint a napokban lelt gazdára 2700 dollárért, vagyis körülbelül 808 ezer forintért. Ami lényegesen magasabb összeg mint amiben egy iPhone 11 Pro kerül, mivel itthon legolcsóbban 344.900 forintért tudunk szerezni ilyet. 

További érdekessége a telefonnak, hogy sikerült neki átcsúszni a minőségellenőrzésen, mivel pont azért, hogy ne legyenek ilyen ritka darabok az Apple inkább már a gyárból való kikerülését megelőzően megsemmisíti a hasonló modelleket. Akárhogy is nézzük az eladó biztosan jól járt vele és láthatóan a vevőnek is megérte ennyit kifizetni érte. 

Ez is érdekelhet:

4K minőségű TV szolgáltatás a Telekomnál

Nagyon vigyázz, új vírusos levél terjeng

Ingyen Netflix helyett vírust kaptak mobiljukra az Androidos felhasználók

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.