Egy kicsit visszaléphet kamerás fronton a Galaxy Note 20 Ultra

A Samsung a felhasználói élmény és a képminőség javításának érdekében gyengébb zoom képességekkel ruházná fel a Galaxy Note 20 Ultra-t.

Egy kiszivárogtató forrás szerint a Galaxy Note 20 Ultra kamerái nem lesznek képesek olyan nagyításra mint amit a Galaxy S20 Ultra esetében is tapasztalhattunk. Az általában megbízható információkat közlő Ice Universe szerint ugyanis a Samsung-nál úgy döntöttek, hogy inkább a minőségre és a felhasználói élmény javítására feküdnek rá. Ennek oka állítólag az, hogy a konkurens gyártókkal szemben alulmaradt a Galaxy S20 Ultra, ha a készülékkel egy olyan fotót lőttek amihez használták a 100x Space Zoom-ot. Ezt kivéve egyébként kitűnő képeket készíthetünk, de a nagyítás nem azt hozta, amit a legtöbb felhasználó várt.

A 100x Space Zoom helyett 50x nagyítással kell beérnünk az Ice Universe szerint. A Samsung pedig több figyelmet fordít cserébe a képminőségre, ami azért valljuk be a Galaxy S20 Ultra esetében tényleg nem volt a legjobb. Más egyebet jelenleg nem tudtunk meg a Note 20 szériáról. Az eddig kiszivárgott információk alapján valamikor augusztus elején mutatja majd be a sorozatot a dél-koreai gyártó. A Note 20 termékcsalád mellett állítólag a Galaxy Fold 2 és a Galaxy Z Flip 5G is érkezik majd.