Egy lépéssel közelebb a megjelenéshez a Motorola RAZR 2019

Már a hónapokkal ezelőtt megtudtunk pár fontosabb információkat az állítólagos Motorola RAZR 2019-ről, aminek akkor még teljesen nem voltunk biztosak az érkezésében, de most a készülék beszerzett egy megjelenéshez elengedhetetlen tanúsítványt, ami részben megerősíti azt, hogy idén végre tényleg bemutatkozik majd a modell.


A Motorola RAZR V3 a 2000-es évek elején az egyik legnépszerűbb telefon volt, nem csoda, hogy miután felröppent a hír, hogy újra megjelenhet a mobil azóta hatalmas az érdeklődés iránta. Az eddigi információk alapján egy 6,2 hüvelykes 876 x 2142 felbontású megjelenítővel fog debütálni a Motorola RAZR 2019, a benne lévő lapka pedig a Qualcomm Snapdragon 710-es rendszerchipje lesz. Memória tekintetében 4/64 vagy 6/128 GB-os változatokban lesz megvásárolható.

A mai napon a Motorola RAZR 2019 beszerezte a Bluetooth tanúsítványt, ugyan az adatlap sokat nem árul el a készülékről, azt azért megtudtuk, hogy az XT2000-1 modellszámot kapta a telefon. Ha minden igaz a Motorola RAZR 2019 ára 1500 dollár körül fog alakulni, ami elég versenyképes lehet a hajlítható telefonok között. Viszont úgy néz ki, hogy csak a Verzion kínálatában lehet majd megvásárolni, ami azért még reméljük nem végleges döntés.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.