Egy perc sem kellett, hogy elfogyjon az összes Xioami Mi 9

írta: Robi

A Xiaomi idén is Kínában tette elsőként elérhetővé a múlt héten bemutatott csúcsmobilját a Mi 9-et, ami iránt már a debütálást megelőzően hatalmas volt az érdeklődés, ezt pedig az értékesítés első köre is megerősítette.


A Xiaomi Mi 9 árusítása a Kínában helyi idő szerint 10 órakor kezdődött és mindössze 53 másodperc alatt el is kapkodták az első készletet a cég Weibo-n közzétett bejegyzése szerint. Ez talán nem is annyira meglepő, hiszen már a Xiaomi Mi 8 is igen népszerű volt a felhasználók körében köszönhetően annak, hogy a kínai cég csúcskategóriás hardverek mellett elég kedvező áron kínálta a készüléket, ami a Mi 9 esetében sincs másképp.

A Xiaomi Mi 9-be egyébként a Qualcomm jelenleg piacon lévő legerősebb, Snapdragon 855 rendszerchipje került. A mobil hátlapján lévő 48 megapixeles főkamerát pedig 16+12 megapixeles modulok egészítik ki. Adott a (6,39 hüvelykes) kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó is, ami pedig a memóriakiosztást illeti 6 vagy 8 GB RAM mellett 64 és 128 GB-os változatokban szerezhető be az alapmodell.A Xiaomi bejegyzéséből kiderült, hogy a következő értékesítés március 5-én szintén 10 órakor lesz. Európába elsőként Spanyolországba, Olaszországba és Franciaországba érkezik majd a Mi 9, azonban egyenlőre csak a 6/64 GB-os variáns, körülbelül 450 eurós áron.

forrás: weibo

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.