Egyedi szíj jelent meg a Samsung Galaxy Watch okosórákhoz

A dél-koreai vállalat a napokban egy egyedi szíjat jelentett be több Samsung Galaxy Watch okosórákhoz, ami nagyon jól sikerült. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung mindig is odafigyelt arra, hogy a felhasználónak legyen választási lehetősége egyedibbé tenni okos eszközeit, a saját ízlése szerint. Az okosóráknál ez igazán könnyen megy, ugyanis elég a szíjakat cserélgetni és olyan mintha minden nap más órát viselnénk.

A Samsung Galaxy Watch 4 sorozattól kezdve ezt annyival meg is könnyítette a gyártó, hogy mérettől függetlenül 20 mm-es szabvány szíjat lehet hozzájuk használni.

A cég kínálatában is számos óraszíj található meg, de ezt most tovább bővítették, ugyanis megjelentek a Global Goals óraszíjak, amik zöld, kék, sárga és zöld színben lesznek elérhetőek. Ezt a Global Goals program színei ihlették, emellett azt is ki kell emelni, hogy minden ilyen termék 5%-át az ENSZ Fejlesztési Programnak adományozzák.

Sajnos Magyarországon a most megjelent lista alapján nem lesz elérhető ez a kiegészítő, de akár ezekről a piacokról be lehet őket szerezni, mai árfolyamon számítva durván 20.000 Ft-os áron:

Dél-Korea, Spanyolország Belgium, Svédország, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Portugália, Hollandia, Norvégia, Olaszország, Németország, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország.


Forrás