Egyre biztosabbak a három kamerás Huawei zászlóshajók

Nem megerősített vázlatok árulkodtak ezúttal az idei első negyedévben bemutatásra kerülő Huawei P sorozat következő tagjairól.


Korábban már lehetett hallani, hogy akár 3 kamerát is kaphat a hátlapra a Huawei következő csúcsmobilja, ami ezúttal valami oknál fogva P20-ként fog érkezni a köztudatba. Furcsa lépés a gyártótól, hogy a P10 után már egyből 20-al indítanak, de biztosan megkapjuk majd a logikus választ. A napokban vázlatok szivárogtak ki, a valószínűleg az MWC-n bemutatandó mobil(ok)ról, mivel úgy tűnik, hogy idén 3 változatot kapunk. Ezek pedig a Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro mobilok lesznek.

Az biztos, hogy mindegyik készülék a Mate 10-nél megismert Kirin 970 lapkával fog érkezni. Továbbá a pletykák szerint akár 40 megapixeles fotók készítésére is alkalmasak lesznek a modellek, illetve 5x digitális zoom-al rendelkeznek majd. Mint azt láthatjuk, a Pro változat biometrikus azonosítója a hátoldalon kap majd helyet, ellentétben a másik kettő eszközzel, ahol a megjelenítő alatt helyezkedik majd el az ujjlenyomat olvasó. Úgy tűnik a kávákat is sikerült kisebbre vennie a gyártónak, szerintem elmondhatjuk, hogy eddig is vártuk a P széria folytatását, de most még inkább nagyobb lesz az izgalom. A bemutatóra február 26 és március 1 között, az MWC-n kerülhet sor.