Egyre közelebb a Realme 10 Pro+ 5G bemutatása

A kínai vállalat már dolgozik a legújabb készülékén, ami Realme 10 Pro+ 5G néven mutatkozhat be. Mutatjuk, hogy mi derült eddig ki a termékről és mikorra várható a bemutatása.

A Realme folyamatosan tör fel az okostelefon piacon, amit annak köszönhet, hogy az olcsóbb árszegmensben nem lő túl az árakon, emellett nagy tárhely és RAM méret jellemzi a készülékeit, ami sok ember számára vonzó lehet, még akkor is, ha a processzor viszont nem a legjobb. Hamarosan viszont tovább bővíthetik a kínálatukat, ugyanis a cég már a Realme 10 sorozaton dolgozik.

A napokban több információt is megtudhattunk a Realme 10 Pro+ 5G okostelefonról, ami a széria egyik legerősebb tagja lehet.

A termék több adatbázisban is feltűnt, amiből többek között megtudhattuk, hogy hardveresen egy MediaTek Dimensity 1080-as lapkát kaphat majd meg, ami a MediaTek Dimensity 920-as lapka utódja.

A termékek először Kínában mutatkozhatnak be, valószínűleg még az idei évben, később pedig a globális piacra is elérhetnek majd. Ha az előd modellből indulunk ki, akkor AMOLED kijelzőre számíthatunk minimum FHD+-os felbontással, valamint a főkamera is kaphat egy optikai képstabilizálást, ami sokszor jól jöhet fotózáskor.


Forrás