Egyszerűsíti a mobilos vásárlást az AutoDoc

Szponzorált tartalom

autodoc-cover-2

Az AUTODOC már egy ideje jelen van a hazai piacon is. most pedig elérhetővé tették mobilos applikációjukat ami még könnyebbé és kényelmesebbé teszi a mobilos vásárlást. Az AUTODOC app Android-ra és iOS-re egyaránt ingyenesen letölthető.  a telepítést követően egy felhasználóbarát illusztrált alkatrész-katalógus fogad minket. Az alkatrészek mellett különféle, az autó-karbantartáshoz és ápoláshoz szükséges kiegészítőkkel is rendelkeznek, illetve minden termékhez részletes leírás található. Az AUTODOC app segítségéve több mint 1 000 000 alkatrészből és kiegészítőből választunk bármilyen autótípushoz és modellhez. A kívánságlista segítségével a számunkra érdekes termékek árát is egyszerűen követhetjük. Ellenőrizhetjük a korábban vásárolt termékeinket, és szükség esetén könnyen újra rendelhetjük őket. Folyamatosan értesülhetünk  megrendelése aktuális állapotáról.

ad-ap

Jelenleg a Black Friday-nek köszönhetően több termék is akciós áron szerezhető be. Az egyszerűbb vásárlás kedvéért adott az alkatrészkeresés VIN (alváz)-száma vagy az alkatrész azonosítója alapján. A keresett alkatrész megtalálását követően 15 fizetési mód áll rendelkezésünkre. Az AUTODOC kínálatában az ablaktörlő lapátoktól a motorolajokig, motorszűrökig, gyújtógyertyákig minden megtalálható. A kényelmesen használható alkalmazással bárhol és bármikor meg tudjuk ejteni a vásárlást ha autóalkatrészre vagy kiegészítőre van szükségünk. Az AUTODOC App megtalálható az App Store-ban és a Google Play áruházban is. Az első 10 000 feliratkozó pedig most 10% kedvezményt is kap.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.