Ehhez hasonló lenyűgöző 4K videókat készíthetünk a Xiaomi Mi 10 Pro-val

xiaomi-mi-10-pro-cover

Már tudjuk, hogy milyen fotók készítésére képes a Mi 10 Pro és most az is kederült, hogy milyen videókat vehetünk fel a Xiaomi legújabb csúcsmobiljával.


A Xiaomi a múlt héten jelentette be legújabb telefonjait a Mi 10 és Mi 10 Pro készülékeket. A Pro variánsra fotózás terén a DxOMark szerint biztosan nem lesz panasz. A készülék ugyanis a leleplezését követően egyből a DxOMark listájának első helyére került, megelőzve ezzel az addig aranyérmes Huawei Mate 30 Pro 5G-t. Természetesen nem csak a fotós képességek terén teljesít jól a Xiaomi Mi 10 Pro, hanem a videós adottságai is mondhatni, hogy kiválóak. Az egyik népszerű videó megosztó portálon például már több olyan videó is található amik állítólag Mi 10 Pro-val készültek. Ezek közül az egyiket mutatnánk meg nektek.

Az sajnos nem derül ki a képkockákból, hogy utómunka van-e rajtuk. Mindenesetre az biztos, hogy egyes részeket állvánnyal vagy stabilizátorral vettek fel. Ettől függetlenül azért kapunk egy kis rálátást arra, hogy mire is képes a Xiaomi Mi 10 Pro hátlapján lévő kamerarendszer.

Már nem a Mate 30 Pro 5G-nek vannak a legjobb kamerái

Mi 10 és Mi 10 Pro: Befutottak a Xiaomi új csúcsmobiljai 

Másodpercek alatt elfogyott az első készlet Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.