Elég vagányul néz ki a Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition

A Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition a múlt héten mutatkozott be. Akkor néhány rossz minőségű kép érkezett a készülékről, így a dizájnt nem igazán tudtuk megcsodálni. Most befutott pár elég közeli felvétel amiken már jóval többet láthatunk a mobilról.


A specifikációkon nem változtatott a Redmi, csak a külső, a kezelőfelület és a csomagolás tér el az alapmodelltől. A motorháztető alatt Snapdragon 855 lapkát találtunk, memóriából 8 GB-ot kapott az eszköz, az akkumulátor kapacitása pedig 4000 milliamperóra.

A hátlapon a már ismerős trió, a főmodul 48 megapixeles, ami mellé társul még egy 8 megapixeles telefotó szenzor, valamit egy 13 megapixeles széles látószögű lencse. Az előlapi 20 megapixeles kamera mechanikusan emelkedik ki a készülék házából. A mobil egy aprólékosan megmunkált 3D hatású fekete hátlapot kapott. Erről most fel is került néhány kép Kína legnagyobb közösségi oldalára, így közelebbről is vethetünk rá egy pillantást. A kezelőfelület egyelőre még nem ismert, reméljük hasonlóan precíz munkát végeztek a Redmi-nél azon a vonalon is.

A Redmi K20 széria egyébként elég nagy siker lett Kínában. A start óta eltelt viszonylag rövid idő alatt 1 millió darabot értékesítettek a két telefonból. Ez főként a baráti árcédulának tudható be. Sajnos nálunk csak a Snapdragon 730-al szerelt olcsóbb modell került forgalomba, Xiaomi Mi 9T néven. És az ára sem lett olyan vonzó mint az ázsiai országban.