Eléggé ronda lett a Cybertruck által inspirált iPhone 11 Pro

A novemberben bemutatott Tesla Cybertruck a történelem egyik legmegosztóbb járműve lett. Van aki imádja, de egyesek szerint röhejesen néz ki a futurisztikus dizájnnal operáló autó. Az viszont biztos, hogy mindenféle marketing tevékenység nélkül az első néhány napban 250 ezer megrendelés érkezett rá, ezzel a számmal pedig 5 évre már biztos lesz munkája a Tesla gyártósorainak.


A Cybertruck dizájnja úgy tűnik az luxuscikkeket gyártó Caviar csapatát is megfogta, ennek hatására érkezett a Cyberphone, ami úgy néz ki mintha a Cybertruck-ot és egy iPhone 11 Pro vagy iPhone 11 Pro Max-ot kereszteztek volna.

Az alapot az Apple szeptemberben bemutatott készülékei adták, erre jön rá a Caviar által készített különleges titán burkolat, amit cyber dizájn névre kereszteltek. A mobil elég alaposan védve van mindenféle külső mechanikai hatások ellen, akárcsak a Tesla Cybertruck-ja. A kijelzőt egy titánlemez borítja, ami teljesen körbefordul és állványként is lehet használni.

Aki hallott már a Caviar-ról tudja, hogy nem éppen olcsó termékeket gyártanak, a Cyberphone kezdőára 16.030 dollár, ezért az összegért a 64 GB-os iPhone 11 Pro-t kapjuk, ha nagyobb tárhelyre vagy a 6,5 hüvelykes kijelzővel szerelt Pro Max-ra van valakinek szüksége, akkor valószínű még mélyebben a zsebbe kell nyúlni.

A tervek szerint csupán 99 ilyen készüléket fognak gyártani, tehát a készlet meglehetősen korlátozott. A specifikációkon természetesen nincs változás, a rendszerchip továbbra is a 7 nanométeres gyártástechnológiával készült Apple A13 Bionic, ami mellé 4 GB RAM és a három darab 12 megapixeles hátlapi kamera társul.

A Tesla Cybertruck előreláthatólag csak 2021-ben érkezik, de a Cyberphone már rendelhető a Caviar websopjából. Azért az eredeti iPhone 11 Pro dizájn fényévekkel jobb, de biztos van akinek bejön ez a külső is.

Neked tetszik a Caviar újdonsága?