Elérhető lett a Geforce Now iOS-re és jön a Google Stadia is

Már játszhatunk iOS-en a Geforce Now béta változatával és hamarosan elérhető lesz szintén iPhone-ra és iPad-ra a Google Stadia is.

A Google bejelentette, hogy a Stadia játék streaming szolgáltatás hamarosan elérhető lesz iOS-en is. A Stadia nem egy dedikált alkalmazásként jön iOS-re mivel az Apple nem enged hasonló tartalmakat az App Store-ba. Ezért egy webalkalmazás formájában lesz elérhető. Ez azt jelenti, hogy az App Store szabályait megkerülve iOS-re is elérhető lesz a Stadia. Sajnos megjelenési dátumot még nem tudunk.

A Stadia mellett egy másik hasonló szolgálatatás béta változata már elérhetővé lett iOS-en. Ez nem más mint a Geforce Now, valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, de hasonlóan a Stadiahoz, ez is játék streaming szolgáltatás. Mivel a Geforce Now-t sem igazán nézné jó szemmel az Apple az App Store-ban, ezért ezt is böngészőn keresztül tudjuk futtatni és jelenleg csak a kontrolleres vezérlést támogató játékokkal tudunk vele játszani, letölteni innen tudjátok, telepítési útmutató szintén a linken érhető el.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.