Elhalasztották az új LG csúcsmobil megjelenését

Az LG az utóbbi években a telefonos részlegén, nem nagyon tudott fejlődni, sőt folyamatosan profit nélkül üzemelnek. Egyre több hír jelenik meg arról, hogy a cég eladhatja a telefonos üzletágát, a csúcsmobilszériával kezdve.

Az LG a tavalyi évben próbált folyamatosan újításokat bemutatni. Megújította a K szériát és piacra dobta az LG Velvet-et, emellett a fordítható kijelzőjű LG Wing-et. A jó készülékek ellenére, a cégnek nem hoztak nagy sikert ezek a készülékek sem, az utolsó negyedévben 2020-ban az LG mindösszesen a telefonpiac 2%-át tette ki, így ezek miatt a tényezők miatt, hallani, hogy az LG a 2021-es év végén fontolóra veszi az okostelefon üzletágának eladását.

lg-v60-thinq

A cég egy ideje tesztelt egy Rainbow kódnevű készüléket, amit az első jelentések szerint márciusban kellett volna piacra dobniuk, de az LG teljesen beszüntette a kommunikációt erről a telefonról. Az LG rajongóknak nagy érvágás lehet ez, hiszen a híek szerint Snapdragon 888-as lapkakészlet dolgozott volna benne, emellett képes lett volna érintőtoll kezelésre. Valószínű a készülék az LG V70 ThinQ-nak hívták volna.

Persze az, hogy nem kommunikálnak az új készülékről, nem feltétlen azt jelenti, hogy nem is fog megjelenni ez a készülék, de nem is ad a cég bizakodásra okot, a folyamatos telefonrészleg eladási pletykák mellett.