Elképesztő lesz a Oneplus 11 teljesítménye

A kínai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Oneplus 11 okostelefont, ami elképesztő teljesítményt hozhat el az eddig megjelent tesztek szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Mi is már többször írtunk nektek arról, hogy a Oneplus 11 okostelefon bemutatója már nagyon közel van, a napokban pedig meg is tudhattuk, hogy a globális megjelenés 2023. február 7-én lesz esedékes, Kínában pedig akár heteken belül is elérhető lehet majd a termék. Az eddigi adatok szerint az egyik legerősebb okostelefon lehet majd a piacon a Oneplus 11.

Azt már tudjuk, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog majd a készülékben dolgozni, ami mellé állítólag 16 GB RAM fog társulni, ami brutálisan nagy. A tárhely valószínűleg minimum 128 GB lesz, de az 512 GB-os kivitel sem kizárt.

A napokban egy AnTuTu teszten járt a készülék, ahol 1 millió 341 ezer pontot kapott, ami jelenleg az első helyet érné a rangsorban, ha a teljesítményt vesszük alapul.

Szoftveresen alapból Android 13 fog futni a készüléken és állítólag a termék 5 éven keresztül kaphat majd szoftveres támogatottságot. A kijelző mellett sem lehet elmenni szó nélkül, ami egy 6,7 colos QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED panel lesz.


Forrás