Ellenállóan bírta a strapatesztet a Galaxy Note 10 Plus 5G

galaxy-note-10-5g-cover

A hónap elején bemutatott Galaxy Note 10 széria valószínűleg már a bemutató során sokak szívébe belopta magát, most egy elég durva teszt áldozata lett az 5G változat, ami egész jól bírta a megmérettetést.

REVO2

A tech körökben mozgók biztosan ismerik a JerryRigEverything nevű YouTube csatornát, ahol telefonok állóképességét is tesztelik. Zack ezúttal a Galaxy Note 10 Plus 5G-t vette kezei közé, a teszt már az első percekben egy kis brutalitással kezdődik, mivel a mobilhoz tartozó S Pen-t kellő egyszerűséggel ketté is töri. Így megtekinthetjük, hogy mi is rejtőzik belül a ceruzában. Ezt követően a szokványos kijelző karcállóság teszt következik. Itt mint ahogy az sejthető volt, a GorillaGlass 6 hozza a tőle elvártakat. Természetesen ez sem áll ellen annak, mikor a videóban látható eszközökkel karcolgatják, mivel 6-os szinten hajszálkarcok, 7-es szinten pedig mély karcok jelennek meg a kijelzőn. Az alumínium keret megsínyli a pengét. Jó hír viszont, hogy akárcsak a Galaxy S10 szériánál, itt sem befolyásolja a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó pontosságát, ha karcos a kijelző, még mélyebb karcok ellenére sem. Zack állítása szerint mikor próbálta meghajlítani a telefont, meglepő ellenállásba ütközött. A Galaxy Note 10 5G-t nem sikerült neki elhajlítania és meg sem repedt sehol a készülék. Az kijelző egyébként az öngyújtós tesztet is jól viselte, a képpontok szinte azonnal visszatértek a helyükre. A teljes videót itt tekinthetitek meg:

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.