Élő képeken a Xiaomi 13

xiaomi

A kínai vállalat következő generációs csúcskészüléke a napokban egy kiszivárgott élő képen tűnt fel. Mutatjuk, hogy hogyan nézhet ki és mit lehet eddig tudni a készülékről.

Az eddigi pletykák szerint a Xiaomi idén decemberben már piacra dobhatja a Xiaomi 13 sorozatot, az előd modelleknél korábban. Persze ez a dátum a kínai megjelenésre vonatkozik, a globális bemutató több hónapot is késhet majd.

Több dolog is már kiszivárgott a készülékekről, viszont képeken még nem nagyon láthattuk a készülékeket.

Forrás:gizmochina

A Xiaomi 13 modell a napokban feltűnt az interneten egy kiszivárgott élőképen, ami alapján a kamerasziget a hátlapon sokat változhat a Xiaomi 12 sorozathoz képest, emellett a matt felület helyett is újra fényes hátlapot kaphatnak majd a termékek. A kameraszigeten elhelyeztek egy LASER feliratot, ami a forrás szerint lézeres autófókuszt is jelentheti.

Hardveresen szinte biztos, hogy Snapdragon 8Gen2 SoC fog majd a termékben dolgozni és valószínűleg idén mindent megtesznek majd, hogy ők mutassák be az első okostelefont, amiben ez az új Qualcomm lapka dolgozik.

Az is kiderült már, hogy a kijelző egy 6,73 colos QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED panel lesz. Az akkumulátor kapacitása is szinte biztos, hogy 5000 mAh-es lesz, amit 120W-al lehet majd tölteni vezetékesen.


Forrás