Előbb érkezik a vártnál a Huawei P60 sorozat

A kínai vállalat már dolgozik a Huawei P60 sorozaton, amik a legújabb csúcskategóriás okostelefonjai lehetnek a cégnek. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róluk, mire lehet számítani.

A Huawei az idén nehézségei ellenére a globális piacon is elkezdte forgalmazni a Huawei P50 Pro okostelefont, valamint a Huawei Mate 50 sorozat is debütált néhány hete, ami nagy szó, hiszen utóbbi sorozat, lassan már két éve nem kapott utódot. Sajnos megoldás még nincs a Google szolgáltatások elvesztésére, de mégsem adja fel a cég.

Ezt az is bizonyítja, hogy már a Huawei P60 sorozatról érkeznek szivárgások, ami a forrás szerint valamikor 2023 márciusában kerülhet majd bemutatásra, így visszaállhatnak a Huawei P30 sorozatig megszokott bemutatási tendenciára.

Forrás:gizmochina

Néhány információt már meg is tudtunk az új készülékekről, viszont egyelőre sok minden tisztázatlan.

Hardveresen valószínűleg a globális piacon egy Snapdragon 8Gen2 SoC 4G kiadás dolgozhat majd a legerősebb modellben, vagy egy Kirin 9100, amire elég kicsi az esély, hiszen csak 14nm-es eljáráson készítik, míg a Qualcomm megoldása jóval alacsonyabb eljáráson készül. Ami még garantálható az a LEICA lencsék eltűnése, ugyanis idén nyáron hivatalosan is elváltak útjai a két cégnek.


Forrás