Eltűnt a videód TikTok-ról? Most megkapod a választ miért

Ha nem is mindenkivel, de egyesekkel már biztosan megesett, hogy a TikTok mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül törölte a videódat. Eddig nem indokolták mi váltotta ki ezt, a jövőben viszont már megmagyarázzák a dolgot. 

Egészen mostanáig a TikTok nem feltétlenül magyarázta el, miért távolította el az egyik videódat a platformról. Egyszerűen azt mondták, hogy a tartalom sérti a vállalat „közösségi irányelveit”. Ezen a héten a TikTok bejelentette, hogy információt fog szolgáltatni arról, miért tűnt el a videód, megnevezve azt a konkrét elvet, melyet megsértettél.

Így néz ki a TikTok új tartalomsértési értesítése. A változást ott láthatod, hogy konkrétan megnevezésre került, hogy milyen jellegű tartalommal lépted át a határt.

Természetesen az új rendszerben is fellebbezhetsz. A TikTok néhány hónapja kísérletezik ezekkel az új értesítésekkel, és ebben az időszakban fellebbezések 14 százalékkal csökkentek. A felhasználók tudták, hogy mit tettek, úgy néz ki csak egy kis extra infóra volt szükségük. Már júliusban sejthettük, hogy szigorítás fog érkezni, amikor a vállalat jelentéséből kiderült, hogy elkezdte nyomon követni az egyes videók eltávolításának konkrét okait.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.