eMAG Black Friday: közzétették a legjobb ajánlatok egy részét

emag-bf-cover

Az eMAG közzétette egy részét azoknak a termékeknek amiket a pénteki Black Friday-en tudunk majd tőlük nagyon jó áron beszerezni.

gsmring_webshop_banner

A múlt héten már kiderült, hogy az eMAG idén november 20-án, vagyis most pénteken tartja a Black Friday-t. A cég évről évre több látogatót vár ezen a napon, idén több mint 3 millióval kalkulálnak. A hírek szerint ezúttal a megszokottnál is nagyobb lesz a választék, az már kiderült, hogy idén féldisznó is lesz a termékek között, de ezen kívül természetesen rengeteg másra is számíthatunk. Ajánlataik egy részét most közzé is tették oldalukon és az elkövetkezendő napokban újabb akciós termékekkel bővül majd ez a lista. Ezek általában a legjobban keresett portékák között szokott lenni és már az első pár percben elfogynak, ezért ha a lentiek egyikét már kiszemelted magadnak érdemes minél előbb lecsapni rá. Vagy már előző este a kedvencek közé helyezni, mivel rengeted időt tudsz megspórolni azon, hogy nem kell keresgélni miután elindul az eMAG Black Friday. Most pedig lássuk, hogy mik azok amiket már biztosan nagyon kedvezményes áron tudunk majd beszerezni:

  • Star-Light 32SLTA1000H TV, LED, 81 cm – 44.990 Ft helyett 19.990 Ft
  • Beko WTE 5411 B0 Elöltöltős mosógép – 75.990 Ft helyett 39.990 Ft
  • Lenovo V15 ADA 15.6″ FullHD laptop – 139.990 Ft helyett 69.990 Ft
  • Heinner HVC-MC700WB porszívó, porzsák nélküli – 18.990 Ft helyett 9.990 Ft
  • Xbox One S 1TB konzol 3 játékkal – 124.990 Ft helyett 69.990 Ft
  • Ariel All in 1 mosókapszulák, 3×33 db – 11.990 Ft helyett 4.990 Ft

Azt azért tegyük hozzá, hogy vásárlás előtt nem árt gyorsan ellenőrizni az árakat. Előfordult már az, hogy egyes termékek mellett más oldalakon nagyon akciós árcédulát tüntettek fel, de miután aki egy kicsit utána nézett rájöhetett, hogy még sem számít olyan jó vételnek az adott tárgy. A Lenovo Laptop és az Xbox One S 1TB 3 játékkal kifejezetten jó vételnek számít, de a Beko mosógép is megéri az árát. Kíváncsian várjuk a holnapi napot, valószínűleg ekkor újabb olyan akciós termékekkel ismerkedhetünk meg, amiket pénteken bomba áron tudunk majd megvásárolni.

Ha a kiszemelt termékeket az elsők között szeretnéd megvenni, érdemes a promóció főoldalán lévő feltételeket teljesíteni:

Tovább az eMAG Black Friday oldalára>