Ennyibe fog kerülni a Motorola új hajlítható kijelzős okostelefonja

motorola

A Motorola hamarosan piacra dobhatja legújabb hajlítható kijelzős okostelefonját, aminek a napokban kiszivárgott az árazása. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Motorola még az első gyártók között volt, akik először dobtak piacra hajlítható kijelzős okostelefont. Náluk a kagyló dizájn volt a nyerő már az elején, amit tovább folytattak és idén megérkezhet ennek a harmadik kiadása is, Motorola Razr 3 néven.

A cég termékei a saját kategóriájukban jónak mondhatóak, de egyértelműen eltörpülnek a Samsung Galaxy Z Flip széria mellett főleg a Samsung Galaxy Z Flip 3-nál, ami uralja a piacot.

A Motorola viszont nem adja fel, a hamarosan érkező készülékkel növelnék a piaci részesedésüket, ami nem lesz egyszerű.

A legújabb szivárgások szerint a Motorola Razr 3 nyitó ára az Egyesült Államokban durván 440.000 Ft lehet, ha mai árfolyamon számoljuk. Igaz, hogy ez jóval alacsonyabb, mint az előd modellnél, de még mindig majdnem 50.000 Ft-al drágább, mint a Samsung megoldása, sőt a dél-koreai vállalat augusztusban piacra dobhatja a Samsung Galaxy Z Flip 4-et, ami ennél is olcsóbb lehet majd, hiszen a gyártási szám is jelentősen növekedett.


Forrás