Érdekes hosszúkás mobil érkezhet a közeljövőben

essential-cover

Andy Rubin az Android atyja már jó ideje nem adott életjelet magáról, most viszont egy elég szokatlan mobilról posztolt Twitter oldalán.


Az Essential PH1 óta nem hallottunk semmit Andy Rubinról. A fiatalember viszont a napokban megtörte a csendet és Twitter oldalára egy elég különös telefonról töltött fel több fotót és egy videót is. A szóban forgó készülék magas és keskeny kialakítású dizájnt kapott, és láthatóan többféle színben is elérhető lesz, valamikor. Már csak az a kérdés, hogy mikor. A hardverspecifikációkat tekintve nem igazán árult el Andy semmit az újdonságról. Két fénykép erééig betekintést nyerhetünk a különleges alakú telefon menürendszerébe, ahol láthatóan négyzetes kialakításban vannak a menüpontok.

A szoftvert illetően azért vannak kétségeink, hogy nem Android rendszer lesz a telefonon. A képen látható térkép alkalmazás például nem igazán hasonlít a Google Térképhez.

A különleges eszköz hátlapján egy elég méretes dudorban egy kamera helyezkedik el, alatta pedig nagy valószínűséggel az ujjlenyomatolvasót látjuk. Így elsőre egész érdekesnek tűnik az újdonság, kíváncsian várjuk Andy Rubin mivel áll majd elő. A megjelenéssel kapcsolatban eddig semmi információt nem árult el, de a látottak alapján már biztosan nem sok idő van hátra a debütálásig.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.