Érkezett pár fotó az új Black Shark-ról

A Kínai Hírközlési hatóságnak köszönhetően érkeztek meg az első képek a hamarosan debütáló Black Shark gamer mobilról.

Egy ideje már tudjuk, hogy a dolgoznak a következő Black Shark mobilon, viszont az eddig gyanítható hardverspecifikációkon kívül nem igazán sokat tudunk a készülékről. Azt már most biztosra vennénk, hogy Snapdragon 888 rendszerchip lesz a az eszközben. Ebből adódóan a teljesítményére biztosan nem lesz panasz, ezt erősítheti meg a Black Shark Technology vezérigazgatójának, Luo Yuzhou-nak egy korábbi Weibo bejegyzése is. Annak ellenére, hogy a fiatalember nem árult el semmi hardveres összetevőt a telefonról szinte garantált az új Qualcomm lapka.

A Black Shark 4-ről egyébként egészen idáig még egy fotót sem láthattunk. Most viszont járt a Kínai Hírközlési hatóságnál a modell, így kaptunk róla pár fotót, azonban hardverspecifikációk továbbra is titokban maradtak. A hátlap láthatóan teljesen eltér majd az előző generációkétól. A kamerák egymás mellett, vízszintesen a hátlapon felső részén középen fognak elhelyezkedni. Ez előző Black Shark telefonok esetében másképp volt, ott egymás alatt helyezkedtek el a szenzorok, vagy egy háromszöget zártak be. A modulok alatt láthatjuk halványan a márka logóját. Valamint ha egy kicsit elfordítjuk a készüléket akkor oldalt szembetűnhet több kezelőgomb is amik majd játék során jönnek jól.

Az előlappal kapcsolatban ennyi mindent már nem tudunk a közzétett képről megállapítani. Láthatóan egyetlen kamera kap majd helyet ezen az oldalon, ami a kijelző felső sávjában középen, gyaníthatóan egy szenzorszigetben lesz elhelyezve. Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a hírközlési hatóságnál a PRS-A0 modellszámú eszköz járt. Korábban a KSR-A0-ról hallottunk híreket. Azt még egyelőre nem tudjuk, hogy mi lehet a különbség a két készülék között, de gyaníthatóan hamarosan erre is fény derül majd, mivel nincs kizárva, hogy ezek után elkezdenek szivárogni az információk az új Balck Shark-ról.