Érkezik a vérnyomást mérő Huawei okosóra

huawei

A Huawei nemsokára, egy új okosórát dobhat piacra, ami vérnyomásmérő érzékelőkkel van felszerelve, így sok ember számára jó választás lehet.

crypto50

A kínai vállalat a TOP okosóra gyártók közé tartozik a világban. Ezt annak köszönhetik, hogy jó áron kínálnak megfelelő tudást, emellett a teljes piacot lefedik. Megvásárolhatóak termékeik az egészen olcsó szegmenstől a prémium kategóriáig. Minden réteg találhat magának megfelelő terméket. Egy valami viszont még mindig hiányzik, a vérnyomásmérő érzékelőkkel felszerelt Huawei okosóra.

Az utóbbi időben megjelent a Huawei Watch 3, Huawei Watch 3 Pro és Huawei Watch GT 3 készülék, mindegyik a felső kategóriába. Most viszont hamarosan egy olyan új okosórát mutathatnak be, ami az egészségügyi szempontokra fókuszál.

Az újdonság Huawei Watch D néven jöhet és december 23-án mutathatják be, egyidőben a Huawei Mate V Flip készülékkel, ami a vállalat első kagyló alakú, hajlítható kijelzős készüléke lehet.

Előbbi nagyon hasonlít a Huawei Watch Fit órára, viszont jóval sportosabbnak néz ki, emellett a gombok is más elhelyezést kaptak. Valószínűleg a telefonálás és az egyéb okosságok kimaradnak majd a készülékből. Ami viszont az egészség funkciókat illeti a vérnyomás mérés, a pulzusmérés és a vér-oxigénszint mérés is adott lehet. Ezen felül az EKG mérés is felmerülhet viszont erről még nem esett szó a pletykákban.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy mennyibe fog kerülni a termék ám a Huwaei árazási politikáját nézve barátságos lesz. Sajnos arról sem rendelkezünk több információval,  hogy mikor mutatkozhat be a világ többi részén, hiszen ez a dátum a kínai bemutatóra utal.


Forrás