Érkeznek a hírek a Redmi K40 szériáról

Egy titokzatos telefont hitelesített a napokban a MIIT, amiről ennek köszönhetően egy elég lényeges információ is kiderült.

A Redmi K30 modellek nagyon népszerűek a felhasználók körében. Az egyértelmű, hogy nem marad folytatás nélkül a K széria, már csak az a kérdés, hogy mikor jön a sorozat első tagja. Ha a tavalyi évből indulunk ki, jó eséllyel most is decemberben mutatkozhat be az első modell, már ha a Redmi ezúttal is külön fogja bemutatni a készülékeket. Decemberig még van pár hónapunk, ami fejlesztés szempontjából biztosan nem bizonyul majd olyan soknak. A gyártó természetesen már egy ideje gőzerővel dolgozik a Redmi K40 termékcsaládon, mi sem bizonyítja ezt jobban annál mint a napokban beszerzett MIIT tanúsítvány, amit pár napja egy titokzatos Xiaomi M2006J10C modellszámú eszköz szerezett meg. Egyesek szerint ez a Redmi K40, ami a pletykák szerint a Snapdragon 700-as széria legújabb processzorát fogja majd megkapni. Ez állítólag a Snapdragon 775 lesz, ami valamikor a közeljövőben fog bemutatkozni. Igaz, a múlt hétre vártuk, de akkor a Snapdragon 690-ről rántotta le a leplet a Qualcomm.

m2006j10c

Kiderült egy fontos információ is a K40-ről, bár ezt már eddig is lehetett sejtetni. A beszerzett tanúsítvány alapján megtudtuk, hogy 5G képes lesz a telefon. Ez mondjuk nem meglepő annak tükrében, hogy a K30 sorozat egyes tagjai is azok voltak. Valószínűleg az elkövetkezendő hetekben, hónapokban bőségesen hallunk még felőle és idővel a dizájn is kitudódik majd.