Érkezőben az első Lenovo Legion gamer mobil

lenovo-legion-logo

Ha itthon nem is az ázsiai országokban nagyon pörög a gamer mobil piac, ebből adódóan nem is meglepő, hogy a Lenovo is szeretne húzni egy kis hasznot hamarosan érkező Legion mobillal.


A Lenovo Legion-ról valószínűleg sokaknak a Lenovo gamer laptopjai jutnak eszébe. Egy frissen megosztott promóciós kép alapján úgy tűnik, hogy a márkát elhozza a Lenovo a mobilpiacra is. A kép alapján már biztosra vehetjük, hogy a jelenlegi legerősebb mobil-processzorral jönne az eszköz. Ami nem más mint a Qualcomm december elején bemutatott Snapdragon 865 lapkája.

lenovo-legion-mobil-teaser

Ezen kívül mást nem árultak el a Lenovo Legion mobilról. Az valószínűleg nem kérdés, hogy a 7 nanométeres nyolcmagos Snapdragon 865 processzor és a hozzátartozó Adreno 650 grafikus gyorsító jelenleg a legmegfelelőbb lapka a Lenovo gamer mobiljába. Ezzel úgy tűnik, hogy a Lenovo is beáll abba a sorba amiben Black Shark, Nubia Red Magic és az Asus ROG Phone gamer telefonokat találjuk. A megjelenéssel kapcsolatban egyébként még nem érkezett információ. Nagy valószínűséggel még idén debütálni fog.