Erős hardverrel jelent meg az új Honor 70-es készülék

A kínai vállalat a napokban egy újabb okostelefont dobott a piacra, ezúttal Honor 70-es néven. Mutatjuk, hogy mit tud a termék és hol lesz kapható.

crypto50

A Honor a kerek számos készülékeivel próbálja elcsábítani a felhasználókat, hiszen ugyan annak a sorozatnak, egy év alatt már a harmadik kiadási jelent meg.

A tavalyi évben a Honor 50 volt az első olyan terméke a vállalatnak, ami támogatja a Google szolgáltatásokat. Ez itthon is kapható, viszont azóta már megjelent a Honor 60 készülék, sőt a napokban bejelentették a Honor 70-es készüléket is.

A Honor 70-es sorozat Kínában jelent meg, durván 160.000 Ft-os áron (256GB-os kiadás). Ezt fekete, zöld és kék színben meg is lehet vásárolni június 7-től a forgalmazóktól. Arról nincs hír, hogy Európában is megjelenik a termék, avagy sem, de ha az előd modellekből indulunk ki, akkor már az is reménykeltő lehet, ha idén egyáltalán találkozhatunk majd velük.

Hardveresen a készülék egy nyolcmagos, új generációs Snapdragon 778G Plus processzort kapott meg, ami mellé 8GB vagy 12GB RAM és maximum 512GB-os belső tárhely társulhat hozzá, kiviteltől függően. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó Magic UI 6.1 áll a felhasználók rendelkezésére.

A gyártó kiemeli a jó üzemidőt, hiszen az akkumulátor kapacitása 4800 mAh-es, amit egy 66W-os töltővel lehet maximális sebességgel tölteni. A hátlapon összesen három lencse kapott helyet, egy 54 MP-es főkamera, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró kamera. A szelfi kamera felbontása 32 MP-es, ez Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 6,67 colos FHD+ felbontású OLED kijelzőn.


Forrás