Európába is Snapdragon processzorral jön a Samsung Galaxy S23 sorozat

A dél-koreai vállalat a következő év elején mutathatja be a Samsung Galaxy S23 sorozatot, amiről most újabb információ vált biztosabbá. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a készülékről.

A Samsung Galaxy S23 sorozat valamikor a következő év, első pár hetében kerülhet hivatalosan is bemutatásra az eddig megjelent szivárgások szerint, egyelőre viszont még pontos adatok nem tudunk ezzel kapcsolatban.

Az már szinte biztos, hogy jövőre is három tagból fog állni a széria: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy S23 Ultra.

A termékről már több hónapja lehet olvasni, hogy Snapdragon 8Gen2 SoC lapkát fog megkapni, vagy egy Exynos lapka dolgozhat majd benne. Az eddigi évben is ez volt a tendencia, miszerint egyes piacokon, mint Magyarországon Exynos lapkával felszerelt készülékeket kaptunk, máshol pedig Snapdragon-os verziók voltak elérhetőek a boltok polcain.

A Qualcomm egyik igazgatója néhány hete már tett sejtelmes nyilatkozatokat azzal kapcsolatban, hogy most változik a helyzet és minden piacon csak a Snapdragon 8Gen2 SoC lapkával lesz elérhető az új sorozat. Ezt a napokban egy új hír is megerősítette, miszerint Európában is, így itthon is ez a kivitel lesz elérhető, aminek sokan örülhetnek.


Forrás