Európába jöhet a Xiaomi Mi Band 6 NFC

mi-band-6-cover

A Xiaomi idén kezdte el forgalmazni a Xiaomi Mi Band 6 okos karkötőjét Európában és most érkezhet ennek az NFC-s változata is egy tanúsítvány szerint.

A Xiaomi idén márciusban kezdte el forgalmazni a Xiaomi Mi Band 6 NFC karkötőt és eddig ez csupán Kínában volt elérhető. Egy új tanúsítvány szerint a cég hivatalosan is bejegyeztette Olaszországban a készüléket, így nagy esély van rá, hogy több régióba is megjelenhet a különleges kiadás.

Az okos karkötő lényegében az NFC támogatásban különbözik az eddig kapható verziótól. Ellenben ez a kis plusz specifikáció olyan tulajdonságokkal járhat, mint a karkötővel történő fizetés. Ha a Xiaomi Mi Smart 4 NFC-hez hasonló támogatást kap, akkor a Mastercard bankkártyákat is használhatjuk majd a készülékkel történő fizetésnél.

Az okosóra árazásáról egyelőre nincs hír, viszont az Amazon-on 44 dollárért szerezhető be ez a verzió, így hasonló lehet a nyitó ár.

xiami

Az okos karkötő egy hatalmas 1,56 colos AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami szinte kerettől keretig tart. A készülék rendelkezik pulzusmérővel és vér-oxigénszint mérővel is egyaránt, emellett a stressz szintünket is tudjuk figyelni vele. A Mi Band 6 kijelzi, ha valaki hív, emellett az értesítéseket is megjeleníti. Védettség tekintetében 5ATM-es vízállóságot kapunk, tehát akár nyugodtan úszni is lehet benne.


Forrás