Európában is beszerezhető korlátozott példányszámban az Almond OnePlus 7 Pro

Rövid várakozás után végre megérkezett Európába is a OnePlus 7 Pro Almond fantázianévre keresztelt színváltozata.


A OnePlus legújabb csúcsmobilja a OnePlus 7 Pro igen népszerű a felhasználók körében, eddig a Mirror Gray és a Nebula Blue variánsok közül választhattak azok aki megvásárolták a készüléket. A napokban még egy újabb színnel bővült a OnePlus 7 Pro színpalettája, megérkezett a limitált szériás Almond modell is, amit 8/256 GB memóriakiosztással vásárolhatunk meg 749 euróért a gyártó hivatalos oldaláról.

A hardverspecifikációkat tekintve a OnePlus 7 Pro Almond változata is 6,67 hüvelykes 1440 x 3120 felbontású Fluid AMOLED megjelenítővel rendelkezik. A számítások végrehajtásáért Snapdragon 855 lapka a felelős, a grafikus gyorsításról pedig egy Adreno 640 GPU gondoskodik. A mobil hátlapján 48+8+16 megapixeles kamerákat, előlapján pedig egy “periszkópos” 16 megapixeles kamerát találunk.

A készülékben egy 4000 mAh-s akkumulátor kapott helyet, melyet 30W-os Warp Charge gyorstöltéssel táplálhatunk. Az Almond OnePlus 7 Pro korlátozott példányszámban került forgalomba, de a gyártó weboldalán sincs feltüntetve, hogy mennyi áll belőle rendelkezésre, ezért annak aki ilyenre pályázik érdemes minél előbb beszerezni egyet.

FORRÁSoneplus
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.