Év égén érkezhet a Xiaomi Mi Mix Fold utódja

xiaomi

A Xiaomi idén év elején bemutatta az első hajlítható kijelzős készülékét. Úgy tűnik, hogy ennek az év végén érkezhet meg a folytatása.

INLOCK

A kínai cég készüléke a Xiaomi Mi Mix Fold az év elején debütált, viszont elég korlátozott számban érhető el és azok a készülékek is csak Kínában. A pletykák szerint az év végén piacra dobhat a cég egy újabb variánst, amiben Snapdragon 888-as lapka dolgozhat. Emellett az akkumulátor kapacitás is 5000 mAh nagyságúra nőhet és talán megkapja majd a 120W-os töltési sebességet is.

xiaomi

A belső szerkezet is változhat az előző modellhez képest. Ezek jelenleg is tesztelés alatt állnak. A készülék befelé hajtható lesz, két kijelzővel felszerelve. A belső panel egy Samsung által gyártott 120 Hz képfrissítéssel érkezhet, míg kívül egy kisebb méretű Visionox által gyártott kijelző kaphat helyet.  A főkamera pedig egy 108 MP-es főszenzor lesz a hírek szerint.

Egyelőre sajnos nincs több hír a készülék specifikációiról, se az árazásáról. Fontos kérdés lehet az is, hogy meg fog-e jelenni már más piacokon is a hajlítható kijelzős modell, vagy ugyanúgy a hazai versenyben áll ringbe, csak úgy, mint az elődje. Ha több infót tudunk meg, azt megosztjuk majd veletek!

Forrás