Exkluzív, Harry Potter kiadásban érkezett a Oneplus Watch

harry

Még év elején megírtuk nektek, hogy a tervek szerint érkezhet egy Harry Potter kiadású okosóra, amit most piacra is dobtak. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Idén a Oneplus megmutatta magát az okosórák piacán is, hiszen bemutatták a Oneplus Watch okosórát, aminek népszerűségét különböző speciális kiadásokkal próbálják fenntartani. Az alap kiadás mellett a vásárlók találkozhattak már a Kobalt és a Cyberpunk 2077 kiadású készülékkel is.

Most egy új modellt mutattak be Indiában, mégpedig exkluzív Harry Potter filmeket é könyveket idéző kinézettel. Nem egy rossz húzás a cégtől, tudván, hogy hatalmas népszerűségnek örvend a történet világszerte, mindamellett, hogy talán idén még nagyobb felhajtást kap a megszokottaknál, hiszen 3 hónap múlva lesz a 20. évfordulója annak, hogy találkozhattunk Harry Potterrel a filmekben.

A Oneplus Watch Harry Potter Edition egyelőre csupán Indiában lesz elérhető, Roxfort témájú megjelenéssel. Az értékesítés október 20-án indulhat 12:00-kor durván 68.000 Ft-os áron. Az okosóráról egy ízléses bemutató videót is közzé tettek a kínai cég hivatalos YouTube csatornáján.

Az egyedi kialakítás mellé különböző szoftver hangokat és óraszámlapokat kapott meg az új készülék, ami nagyon szimpatikus lehet a rajongóknak. A Csomagolást is a varázslási témához igazították, hogy illeszkedjen a termékhez.

Specifikációkat tekintve viszont semmit nem változott az alap kiadáshoz képest a készülék. A kijelző egy 1,39 colos AMOLED panel, ami mellé akár kéthetes üzemidő társul. Az anyaghasználat is minőségi, hiszen a keret rozsdamentes acélból készült, a szíj pedig bőr, amire egy Griffendél címer van rányomva.


Forrás