Exkluzív kiadásban érkezik a Samsung Galaxy Watch 4 Classic

samsung

A Samsung legújabb okosórája egy extra kiadásban lesz kapható, ami igazán prémiumnak mondható. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung augusztus 11-én mutatta be a Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosórát, amiket augusztus 27 óta lehet megvásárolni. Mindkét kiadás kétféle méretben érkezett meg különböző színvariánsokkal.

A dél-koreai cég, most a napokban egy exkluzív kiadást mutatott be, amit hamarosan meg is lehet vásárolni durván 240.000 Ft értékben. Ez pedig nem más, mint a Samsung Galaxy Watch 4 Classic Thom Browne.

Az óra kizárólag 42 mm-es méretben lesz kapható, először csak az USA-ban. A terméket a Samsung hivatalos weboldaláról lehet megrendelni. Minden bizonnyal ebből is csak limitált számú terméket gyártanak le, így aki ezzel tervez érdemes idejében lecsapni rá.

A speciális kiadás dobozának tartalma három féle szíj és egy egyedi háromszínű töltő. Az okosóra fényes felülete pedig ródiummal van bevonva. Az értékesítés kezdete szeptember 29-én kezdődik. Itt lentebb láthattok egy kedvcsináló videót, ami a Thom Browne kiadású új termékeket mutatja be.

Az okosóra sokak kedvence lehet, hiszen az EKG méréstől kezdve a vérnyomásig mindenféle egészségügyi funkciót mér, amellett, hogy az új Wear OS rendszer miatt rengeteg alkalmazást lehet letölteni rá, köztük a Google Térképet, Facebook-ot vagy épp a Messenger-t.


Forrás