Ez most a 10 legerősebb Androidos mobil az AnTuTu szerint

Az elmúlt hónapok tendenciájához hasonlóan az AnTuTu most is közzétette a 10 legerősebb Androidos mobil listáját, lássuk mi is változott júniusban az előző hónaphoz képest.


Érdemes már az elején leszögezni, hogy a múlt havi AnTuTu TOP 10-ben szereplő telefonok által elért pontszámai ezúttal is átlagértékek. Ami a háttérben futható alkalmazásoktól függően változó lehet. A júniusi legerősebb Androidos mobil a már májusban is első helyezett Nubia Red Magic 3 lett 382.331 ponttal. A második helyezett szintén egy gamer mobil lett, méghozzá a Xiaomi Black Shark 2, neki átlagosan 375.592 pontot sikerült szereznie. Az bronzérmes a Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, ami alig pár ezer ponttal maradt le a Black Shark 2-höz képest. A dobogósokat az alap Xiaomi Mi 9 követi, amit csak egy leheletnyivel előzött meg az Explorer Edition. A OnePlus 7 Pro-nak sikerült egy kicsit felzárkóznia, a májusi hetedik helyét júniusban az ötödikre cserélte.

10 legerősebb Androidos mobil

A Meizu 16s, ezúttal sem maradt le a listáról, utóbbi egyébként csak pár száz ponttal ért el kevesebbet mint a OnePlus 7 Pro, így hatodikként végzett. Azóta a OnePlus 7 is felkerült a boltok polcaira, és ezzel együtt az AnTuTu TOP 10-es listájára is, a 367.718-as elért pontszám pedig a hetedik helyre volt elegendő. A májusban bemutatkozó Redmi K20 Pro is felkerült a listára. A K20 Pro 367.003 átlag pontszámot szerzett az AnTuTu benchmark tesztjei során, ez a nyolcadik helyre volt elegendő. A Samsung Galaxy S10+ ezúttal is a kilencedik helyen végzett. A Galaxy S10 pedig mint májusban most is a lista utolsó helyére került a maga 360.327 pontjával.