Ezek a Huawei és Honor telefonok várhatóak idén

írta: remake

Valaki nagyon nem tudta tartani a száját és kiszivárogtatott az idei évre tervezett Huawei és Honor telefonokról egy elég részletes listát.


Azért erősen ajánlott pletyka szinten kezelni a következő sorokat, hiszen a forrás nem hivatalos és mint láthatjátok valami táblázatkezelőben készített iromány van a képeken. Úgy tűnik az ősszel megjelenő Mate széria is keresztül megy egy névváltoztatáson és akárcsak a hónap végén érkező csúcsmobiloknál, itt is a 20-as számra váltanak. Ahogy tavaly, most is az utolsó negyedévben ismerkedhetünk meg az új Kirin csúcslapkákkal, ami a Mate 20 mobilokban munkálkodik majd elsőként. Valószínű még fejlettebb mesterséges intelligenciával és az elődnél valamivel magasabb órajellel fog rendelkezni.

A táblázat egy része kínai nyelven van, de ennek hiányában is kikövetkeztethető, hogy az első sorban a készülék neve, ezt követően megjelenés hónapja, majd a kijelző méret, kijelző felbontás, lapkakészlet, RAM + tárhely kombinációk, kamerák felbontása és végül a mobilok ára jüanban meghatározva látható. Ezek alapján a március 27-én megjelenő Huawei P20 Pro valóban három darab hátlapi kamerával fog rendelkezni, amik 12+16+16 megapixelesek lesznek.Nyárra várható a Honor 10 és Honor 10 Lite, novemberben pedig a Honor V11. A lista alapján, idén 19 darab Huawei és Honor okostelefonra biztosan számíthatunk, ehhez még hozzá jönnek a belépő- és középkategóriában versenyre kelő eszközök is.