Ezüstbetétes hűtőrendszert kap a Red Magic 5S

Sejthető volt, hogy Lenovo Legion és a ROG Phone 3 mellet a Nubia is előbb-utóbb jelentkezni fog egy Snapdragon 865+-os készülékkel. Ugyan a Red Magic 5S bemutatójának pontos dátumát még nem tudjuk, de már elég sok információ kiszivárgott róla.

Mivel félgenerációs frissítésről van szó, hardverek nagy részét megörökli a Red Magic 5G-től a mobil. A 144 Hz-es képfrissítési frekvenciához felesleges lenne nyúlni, hiszen nincs jobb jelenleg a piacon. Ebből kifolyólag a képernyő mérete és felbontása is változatlan lesz, 1080 x 2340 pixel 6,65 hüvelyken. Az egyik változás a Snapdragon 865+ rendszerchip, ami mellé egy spéci ezüstbetétes hűtőrendszert pakolt a Nubia. A legtöbb mobilban rezet szoktak használni, azonban az ezüst is kiváló hőelvezető képességgel rendelkezik, persze csodákat azért nem kell várni tőle.Red Magic 5S

A korai tesztek során majd kiderül mennyire vált be ez a nemesfém a mobilos hűtőrendszer részeként. A hét elején Ni Fei-nek, a Nubia elnökének köszönhetően megtudtuk, hogy a Red Magis 5S LPDDR5 RAM-mal és az UFS 3.1-es tárolóval fog érkezni. Gyaníthatóan a csúcsmodell most is 16/256 GB-os kiszerelésben fog érkezni. A Red Magic 5S bemutatójára valószínűleg még ebben a hónapban sor kerül, és néhány héten belül a nemzetközi piacon is megjelenik az eszköz.