Február 28-án érkezik a leggyorsabb töltéssel rendelkező okostelefon

realme

Az év elején számos okostelefon kerül bemutatásra világszerte, köztük az eddigi leggyorsabb töltéssel rendelkező készülék, ami napokon belül bemutatásra kerülhet.

crypto50

A legtöbb kínai gyártó az utóbbi években azon munkálkodik, hogy minél gyorsabb töltési technológiát tudjon bemutatni. Leginkább ezzel próbálnak most kitűnni, persze ez nem mindenki számára létfontosságú dolog.

A Realme az egyik leggyorsabban fejlődő kínai márka a világon, amit az eladási számok is jól mutatnak.Európában is egyre több helyen kaphatóak a cég termékei, amik elég jó árazással kerülnek piacra.

realme gt2

Egy plakát kép szerint, február 28-án egy új korszak kezdődhet el, hiszen bemutathatják az eddigi leggyorsabb töltéssel rendelkező okostelefont. A bemutató pontos helyszíne is ismert, hiszen a Barcelonában megrendezett MWC eseményen fog debütálni az új készülék.

Minden bizonnyal itt fog debütálni a Realme GT2 sorozat globálisan, hiszen Kínában már egy ideje megjelent a termék. Azt, hogy mennyire lesz majd sikeres a széria, az árazás nagyban befolyásolhat, hiszen, ha túl magas lesz az ár, nem biztos, hogy ezeket a termékeket fogják választani az ismert márkák helyett.

Valószínűleg egy 125W-os töltési sebességről lehet majd szó, amit még a tavalyi évben leplezett le a cég, viszont még nem került bele okostelefonokba. Az biztos, ha megtörténik a globális bemutatás, megosztjuk majd veletek az információkat, amik kiderültek.


Forrás