Fehér színben érkezhet a Samsung Galaxy Buds Pro

buds pro

A Samsung vezeték nélküli fülhallgatója nagyon magas minőséget képvisel és több színben elérhető már. Most egy új fog érkezni belőle.

INLOCK

A Samsung a Galaxy Buds bevezetésével egy új korszakot indított el a vállalat életében. Az azóta megjelent készülékek a Samsung Galaxy Buds+, Samsung Galaxy Buds Live és a mostani legjobb fülhallgató a Samsung Galaxy Buds Pro a felmérési adatok szerint népszerűek a vásárlók körében.

Nem véletlenül, hiszen a készülék olyan tulajdonságok birtokában van, mint az aktív zajszűrés, kétutas hangzás, magas üzemidő és prémium AKG hangolás. Mindez olyan 80.000 Ft-os áron vásárolható meg. jelenleg három színben kapható Magyarországon a termék.

galaxy

Egy szivárgás szerint most érkezhet a fehér kiadás is. Eddig megszokhattuk, hogy mindegyik fülesnél választhatjuk ezt a színt, a Pro modellnél eddig ez kimaradt.

A render képeken jól látható, hogy ezt a kiadást hogyan is kell elképzelni. Szerintünk prémium hatást kelt. A specifikáció marad, nem változik. tehát itt is számíthatunk aktív zajszűrésre, 472 mAh-es akkumulátorra és vezeték nélküli töltésre is egyaránt.

Árazást tekintve maradhat a jelenlegi forgalmazói ár, a fehér színezésért nem fognak felárat elkérni. A hivatalos bemutatás pontos időpontját nem tudjuk, se azt, hogy milyen áron nyit a fülhallgató. Bár utóbbi azért nem érdemes annyira, hiszen úgy is a piaci árhoz igazítják őket.

Forrás