Fontos hír érkezett a Samsung Galaxy S23 sorozatról

s22

A dél-koreai vállalat legújabb csúcskészülékei a következő év elején jelenhetnem majd meg. A napokban fontos dolgokat tudhattunk meg a Samsung Galaxy S23 sorozatról.

A Samsung idén februárban mutatta be a Samsung Galaxy S22 sorozatot, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend a globális piacon. Igaz, hogy ez a széria nem túl régi még, de már arról lehet olvasni, hogy a Samsung Galaxy S23 sorozat milyen specifikációkkal érkezhet majd meg.

Eddig azt tudjuk, hogy állítólag a legújabb Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog benne dolgozni és minden bizonnyal alapból Android 13 fog rajta futni. Továbbá olyan pletykákról is olvashattunk, hogy a sorozat tagjai közül a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefon lesz az első a cég termékei közül, ami 200 MP-es kamerával lesz felszerelve.

Néhány napja újabb információk szivárogtak ki a termékről, ami azt mondja, hogy méretben szinte teljesen megfog egyezni az új széria az előd modellekkel. Erről egy táblázatot is készített a forrás, ezt pedig itt láthatjátok:

Forrás:gsmarena

Nem csak a méretek maradhatnak meg, hanem az akkumulátor kapacitás és a töltési sebesség is, így az Ultra modell 5000 mAh-es lapkát kaphat majd meg, amit 45W-al lehet feltölteni vezetékesen.


Forrás